Thursday, January 14, 2010

gripa porcina ... partea a doua...

Odata cu disparitzia prematura a actorului Toni Tecuceanu a reaparut agitatzia asta legata de gripa porcina....de ce ? Doar pentru ca dl. profesor Adrian Streinu-Cercel a declarat sus si tare ca Toni a murit de gripa porcina. Am si yo o intrebare: de unde stia dl. profesor cauza decesului daca rezultatul necropsiei dureaza 2 saptamani ? A citit in boabe de cafea ? in masline ? Am postat mai jos o mica parte dintr-o declaratzie a fratelui lui Toni Tecuceanu: 

 "Iniţial, medicii mi-au spus că Toni avea virusul AH1N1 în organism de opt zile. Apoi, profesorul Adrian Streinu-Cercel a anunţat că acest virus se instalase în organismul fratelui meu de trei zile. Mai mult, uneia dintre bebeluse de la Cronica Cârcotaşilor i s-a spus, de către medici: “Toni Tecuceanu nu are gripă porcină”.

Dar asta nu e tot ! Toni petrecea foarte mult timp alaturi de colegii lui de la carcotasi, imparteau mancarea, beau unu dupa altu si cu toate astea niciunu dintre ei nu s-au imbolnavit. Pai statzi asa k nu inteleg o chestie....daca in lume este pandemie si asa zisa gripa porcina este foarte contagioasa, oamenii astia unde au gresit de nu s-au imbolnavit ? Adica come on people...deschide-tzi si voi ochii in pana mea...nu vedetzi ca e pur si simplu o propaganda de 2 lei ca sa va vaccinatzi ? Inca o chestie...cu aproximativ 2 zile inainte sa se interneze, Toni a acordat un interviu pentru un ziar, intalnirea dintre el si ziarist avand loc acasa la Toni si surprinzator ... nici macar acel ziarist care a petrecut 3 ore in prezenta lui Toni nu s-a imbolnavit de gripa porcina...de ce ? Poate pentru ca Toni nu avea porcina ? Dar cum ? Indraznim noi sa-l contrazicem pe dl profesor Adrian Streinu-Cercel ? Chiar sunt curios ... dvs ce va iese din toata propaganda asta de cacat domnule profesor ? Sa va fie rushine...

Ciao....take care of yourself...

No comments:

Post a Comment