Sunday, March 20, 2011

Ce vor femeile cu adevarat....

Am citit in cursul zilei de astazi o postare, a unei prietene din bacau, care m-a deranjat putin pentru ca facut ceea ce face orice femeie: au catalogat toti barbatii la fel. Postarea o gasiti aici. In primul rand....inafara de faptul ca nu are dreptate ( ok, marea parte din noi suntem curvari, porci, nesimtiti....etc) ea are tupeul sa sustina sus si tare ca femeile vor o cariera de succes ( mai degraba de succesuri ) si ca nu vor sa fie intretinute. Poate ca o parte din femei isi doresc ceea ce sustine Alice pe blogul ei dar restul femeilor ( adica majoritatea ) isi doresc urmatoarele lucruri ( o sa va explic ce inseamna lucrurile pe care ea le-a) :

- sanatate si frumuseste - adica daca se poate sa se mute doctorul plastician la ele acasa...stiti voi...silicoane, botox, facelift-uri...etc

- job/cariera/ siguranta financiara/ independenta - adica sa ai proprii tai banii ca sa nu-i mai cheltuii pe ai lui, right ? ca daca nu cheltuim o gramada de bani pe curu vostru....sariti cu gura ca nu va iubim ( si cand zice cineva ca sunteti materialiste .... sariti repede cu gura ).

- un partener de viata inteligent, frumos, inalt, bun la pat, cu ceva banuti, realizat profesional - sa o luam pe rand: "inteligent" - adica stie baiatu sa faca bani din orice, "frumos" - un barbat urat nu e bun chiar daca are suflet mare ? si mai ziceati ca noi barbatii suntem superficiali, "inalt" - ce vreti fetelor ? un Ghita Muresan gen ? "bun la pat" - ok hai sa zicem ca asta merge....ca degeaba o ai intre picioare daca nu stii ce sa faci cu ea, "cu ceva banuti" - in ziua de azi daca omul nu are masina ( de la golf 3 in sus ) si o casa cu minim 4 camere nici nu va uitati la el ( dar totusi vreti independete financiara :)) ), "realizat profesional" - orice barbat care are un sef ( adica nu e el seful la locul de munca) nu e bun.

- afectiune, atentie, dragoste - daca suntem prea afectuosi....va sufocam...daca va lasam prea mult spatiu, nu va iubim...wtf ? spuneti-ne si noua care e doza normala ? sa nu murim prosti

- complimente - daca un barbat va spune ca sunteti frumoase, destepte, amuzante....voi atacati cu doua variante: ori minte omul.....ori vrea doar sa va f**a.....de sinceritate fetelor, ati auzit ?

- viata sociala activa - ca sa ai o viata sociala activa trebuie sa contribuii cu mult timp si multa atentie indreptata spre cei din jur....si de aici incep certurile .... "iar iesi cu baietii??", "iar iti suna telefonul?" , "numai tu poti sa-l ajuti? sa sune si pe altii" deci nici asa nu e bine pentru voi....ca sa nu mai vorbesc ca in viata noastra sociala nu au voie alte femei ( un barbat si o femeie pot fii simplii amici, dar voi nu, batman batman )

- surprize, iesiri, shooping, excursii - adica o gramada de bani, cheltuiti pe curu vostru....voi intotdeauna mergeti pe ideea: banii mei sunt banii mei....banii tai sunt banii nostri...o_O....pe bune....pai daca tot ai sau vrei independenta....cumparati femeie si singura ce-ti pofteste curu...pardon...inimioara :D


deci vezi tu Alisu....voi femeile sunteti cam greu de multumite....si oricum am da-o tot gasiti un motiv sa ne reprosati existenta pe pamant...Noi barbatii suntem mai usor de multumit....vrem o femeie frumoasa, desteapta, amuzanta, sociala, independenta financiar, intelegatoare....dar pentru ca acea femeie nu s-a nascut inca....ne multumit cu mai multe care au cate una din calitatile de mai sus ;). Asa ca fetelor....cam toate sunteti la fel....prin simplu fapt ca sunteti foarte greu de multumit....si orice femeie isi doreste toate chestiile de mai sus, in schimb noi barbatii ne asemanam intr-o singura privinta....ne multumit cu putin....Noapte buna, v-am pupat....astept injuraturile voastre pe mess, facebook sau intr-un comentariu postat aici ;)

3 comments: