Friday, October 30, 2009

campanie electorala

salut, in primul rand sa nu credetzi ca vreau sa fac campanie electorala, ci doar sa-mi exprim parerea despre prostia asta. Fratzilor wtf, m-au disperat politicienii astia, fiecare face promisiuni peste promisiuni, nu pot sa mai ies din casa fara sa vad afise cu diferiti politicieni. Toti se umfla in pene ca vor sa ne ajute, ca daca ii alegem pe ei fac tot posibilul sa faca din tara asta un loc mai bun pentru noi....bullshit. Am si yo o intrebare pentru acesti candidatzi....cum draq putetzi manca atata cacat fara sa vi se faca rau ? adica pe bune, cat mai vretzi sa furatzi ? mai avetzi ce fura in tzara asta ? spunetzi ca vretzi sa ajutatzi poporul roman, sa maritzi pensiile, alocatiile, vrajeli de-astea de 2 lei. in ultima perioada nu vad decat scumpiri din ce in ce mai mari....ce draq mah scumpitzi totul acum, ca mai trz sa le ieftinitzi cu 1% sa vada lumea ca v-atzi tinut de promisiune, nu ? Voi nu stitzi decat sa furatzi, sa mintzitzi si sa scumpitzi tot in tzara asta. Nu-i de mirare ca din ce in ce mai multzi oameni pleaca in alte tzari ca sa-si castige traiul...atzi distrus tara asta de tot. Sunt curios cand nu o sa mai avetzi ce fura, ce facetzi ? nu mai candidatzi ? shtitzi ce meritati voi ? soarta lu' Ceasca...;) sau mai bine luati-va draq toti de mana si aruncatzi-va de pe un pod....ca suntetzi de tot cacatul. Pa, v-am lasat...dragi politicieni....impuscatzi-va in cap ;)

1 comment:

  1. nu mai exista nicio soultie! oricat ar incerca! daca scad tva-ul nu mai sunt bani destui la buget daca il maresc o sa fie si mai rau avand in vedere ca traim din autoconsum... si cum ar putea sa ajunga banii pentru, alocatii, pensii, somaj atat timp cat sunt paraziti care isi iau certificate de handicapati si care nu isi cauta loc de munca doar pentru ca primesc luna de luna somajul?
    au vandut tara asta, au privatizat tot si au dat de lucru si bani la straini doar ca sa fie burtile lor pline. atat de lacomi incat nu au realizat ca treaba asta merge doar pe termen scurt!
    sunt prea multe de facut in tara asta in care nimeni nu munceste, in care toti cauta sa primesca POMANA!!!
    cum zicea mircea badea: traim in romania si asta ne ocupa tot timpul!

    ReplyDelete