Tuesday, December 11, 2012

Sarbatorile vin...

          Fie ca vrei fie ca nu....sarbatorile tot vin...poti sa te ascunzi si in gaura de sarpe ca tot nu scapi de ele   (trust me...I've tried :D). Am citit recent pe blogul lui Cabral o postare despre cei care sunt singuri de    sarbatori...si desi ma asteptam sa ma regasesc in ea...lucrul acesta nu s-a intamplat. Sa va explic si de ce  ?
         Pai pentru ca desi sunt single (in momentul de fata) ....singur nu sunt...am unii din cei mai tampiti prieteni ever ( tiko e un exemplu perfect :D ), am familia aproape...( cea mai ramas din ea :( ) si in plus sarbatorile nu le voi face singur...(aici nu dau detalii :D). 
            Atata timp cat am prietenii si familia aproape...chiar nu imi lipseste decat un singur lucru sau mai bine zis o singura persoana :|. Aceeasi persoana care imi lipseste de in fiecare an din 2005...Duminica s-au facut 7 ani de cand a parasit lumea asta...si parca tot nu-mi vine sa cred ca nu mai e, inca am momente cand il simt langa mine si am impresia ca ii aud vocea :-< ....asta imi lipseste...nimic altceva.   
          Asa ca pentru cei care se plang ca sunt singuri sarbatorile astea sau departe de persoana iubita, ganditi-va ca daca aveti prietenii sau familia sau chiar amandoua aproape...nu veti fi niciodata cu adevarat singuri ;). 
      In alta ordine de idei...tin sa felicit echipa TNL Dambovita pentru rezultatele foarte bune in urma campaniei electorale care tocmai s-a incheiat si as vrea sa le amintesc alesilor ca fara aceasta echipa de tineret lucrurile ar fi stat mult mai rau pentru ei...sa nu uitati asta. Ne "citim" cu alta ocazie...toate cele bune din partea mea...si aveti grija de voi...Buh Bye :)

No comments:

Post a Comment